Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας – 28/01/2017

as_axaioi_pita

Με μια επίδειξη TaeKwonDo από τους μικρούς αλλά και μεγάλους αθλητές, υποδέχθηκε το νέο έτος ο Α.Σ. ΑΧΑΙΟΙ με αφορμή την πρώτη κοπή της πίτας του συλλόγου. Οι γονείς αλλά και φίλοι των μικρών αθλητών είχαν την ευχέρεια να απολαύσουν μια επίδειξη με σπασίματα, παραδοσιακό TaeKwonDo, τεχνικών αγώνων αλλά και poomse, δίνοντας την χαρά στους γονείς να απολαύσουν για πρώτη φορά τα παιδιά τους στο νέο τους ξεκίνημα στον αθλητισμό. Με αφορμή την πίτα και τις πρόσφατες εξετάσεις που δώσανε οι αθλητές, απένειμε στους επιτυχόντες και τις ζώνες τους.

Η εκδήλωση έληξε με την βράβευση του προπονητή κ. ΠαπαδάτουΑνδρέα, προπονητή του Α.Σ. ΔΟΞΑ, κ. Σταυρόπουλου Γιώργου, προπονητή του Α.Σ. ΛΕΩΝ, του προέδρου του συλλόγου, καθώς και με την απονομή στον προπονητή του Α.Σ. ΑΧΑΙΟΙαπό τον προπονητή του κ. Ανδρέα Παπαδάτο (Α.Σ. ΔΟΞΑ)  για την επιτυχή προαγωγή του στην μαύρη ζώνη και των βαθμό του 5ο DAN E.T.U

 

favorite-heart-button-1   Κοινωνική Δράση Α.Σ ΑΧΑΙΟΙ

Όντας βαθιά ευαισθητοποιημένοι για τον συνάνθρωπο μας, συμμετέχουμε σε διάφορες κοινωνικές δράσεις, πάντα με σεβασμό στις ανθρώπινες αξίες. περισσότερα..

Go Social!

wtf-axaioi
etu-logo-axaioi